BLOG

gif

Beetje Gifjes

Beetje liefde heeft haar eigen gifjes! Woehoeeee! 

Eeeen whattuh?
Gif staat voor ‘graphic interchange format’ en ze bestaan al vrij lang. Gifjes of Gifs zijn oneindige video’s die vanzelf afspelen. AND I LOVE THEM!

Ik gebruik al vrij lang Gifjes in mijn Instagram stories en dit heeft 2 redenen naast dat je stories er natuurlijk super gelikt uitziet:

  1. Een Gifje kan voor beweging zorgen in een anders stilstaand beeld. Beweging zorgt voor de aandacht van de kijker. Je ogen worden getrokken naar het bewegende beeld. Ik zet ze daarom ook vaak in de buurt van mij teksten zodat je ogen naar de teksten worden getrokken en je niet al doorgaat naar de volgende story! 
  1. Gifjes zorgen voor herkenning. Ook Gifjes zijn namelijk onderdeel van jouw (instagram) huisstijl. Een Instagram huisstijl is enorm belangrijk voor herkenning. Je wilt namelijk dat als jouw volger een verhaal van jou ziet gelijk weet dat het ook van jou is en dus ook aan jou denkt! Of dat nou heel veel bloemetjes en hartjes zijn of gewoon lekker strak met alleen maar witte gifjes.

Gifjes van Beetje liefde
Wil je nou ook mijn Gifjes gratis gebruiken? Dat kan! Typ in je story bij Gifjes “beetjeliefde”, dan krijg je allemaal verschillende Gifjes van mij te zien. Ik heb er meer dan Instagram in een keer kan laat zien, dus ben je er eentje kwijt tik dan het kleurtje erachter. Bijvoorbeeld; “beetjeliefde groen”, dan krijg je alle groene Gifjes van mij te zien!

Eigen Gifjes? 
Ik hoop dat jullie ze lekker gaan gebruiken en ik zou het super leuk vinden als dit ook weer deelt met andere; verspreid beetje liefde! Wil je nou je eigen persoonlijke Gifjes hebben? Stuur mij dan een berichtje, dan kunnen we ze samen ontwerpen voor je bedrijf of gewoon helemaal voor de fun. 

Beetje liefs,
Lidewij

Beetje Gifjes

Recente Blogs

Vegan soep

Samen met Rowan heb ik een heerlijk vegan recept voor jullie gemaakt!

Beetje Gifjes

Beetje liefde heeft eigen Gifjes en ik kan ze ook voor jouw ontwerpen! Maar wat zijn Gifjes en waarom gebruik je ze?

Tags

Deel dit bericht