Beetje liefde

lidewij@beetjeliefde.nl

Kleiweg 54A, 2801 GH Gouda
KVK: 71393191 – BTW: NL002356151B78

Wil jij echte stappen gaan maken?

Heb je een vraag of wil je samen met mij aan de slag? Kom maar op! Ik zie ernaar uit om met je in contact te komen.

zij gingen jou voor:

Samenwerken met Lidewij is écht een feestje! Ze vraagt door, helpt je met nog creatievere ideeën en heeft na korte tijd met een half woord genoeg. Ze voelt echt goed aan wat de wensen zijn en zet die om in prachtige designs! Van logo tot huisstijl, van geboortekaart tot trouwposter - this is the girl you want to work with!

Claire Mensing // Merkversterker
Lidewij heeft voor ADD Coaching positieve aandachtskaartjes en het werkboek voor de tweedaagse training ontworpen. Ik ben heel blij met haar creatieve ideeën en snelle reactie als ik iets net een beetje anders wil. Ze is geduldig en denkt mee. Altijd fijn voor een ondernemer die afhankelijk is van andere ondernemers.

Margo Matse // ADD coaching
Lidewij heeft voor ons een huisstijl neergezet waarmee wij onze start-up in de markt konden zetten. Met een aantal vragen over de kernwaarden van ons bedrijf en de beweegredenen van ons haalden ze het onderste uit de kan. Deze input heeft ze gebruikt als merkverhaal en als basis voor onze huisstijl. Het verdere design en de uitwerking van de middelen paste dan ook perfect bij hetgeen wij uit wilde stralen! Hiermee heeft lidewij ons echt geholpen om een nieuwe stap te zetten naar een hoger niveau. Bedankt voor de goede service !

Maarten Grootenboer // Twee kanten
Onlangs heb ik Lidewij gevraagd om een lijn te ontwerpen voor Instagram herinneringen & een logo voor mijn bedrijf. Ik wilde een frisse, pure uitstraling en samen hebben we gesproken over hoe dat het beste tot uiting kon komen. Daarna is Lidewij aan de slag gegaan en kreeg ik al snel een ontwerp van haar toegestuurd. Ze had voor de kleur groen gekozen wat fris oogde. Ik ben blij met het ontwerp & ik ben je dankbaar voor de fijne samenwerking. Je luistert, denkt actief mee en je gaat met passie en liefde aan de slag! Thank you! 

Saar Kunz // Puur Saar
Lidewij heeft voor mij een aantal prachtige nieuwjaarspakketten gemaakt, die ik zorgeloos kon schenken aan mijn vrienden- en klantenkring. Naast haar eigen creatieve input in copywriting en Tone of Voice, zoals een bijpassend gedichtje, heeft ze ook het gehele pakket bij elkaar verzameld en deze vormgegeven. Denk hierbij aan kaartjes, verpakkingen van de dranken, etenswaren en overige inhoud van de pakketten. De reacties logen er niet om, iedereen was onwijs blij en verrast! Wat mij betreft gaan we volgend jaar weer aan de slag!

Bart Oosterveer // Designer
Lidewij heeft mijn website ontwikkeld en mijn visitekaartjes ontworpen. Dit ging allemaal in goed overleg, samenwerken met Lidewij is heel prettig. Ze denkt met je mee, zodat wat jij belangrijk vindt op de website komt. Ze heeft vanuit haar visie en aantal mogelijkheden voorgesteld, hoe zij dacht dat de website het beste gepresenteerd kon worden. Mijn website is door Lidewij in zijn geheel in een nieuw jasje gestoken: het is overzichtelijk, fris en van deze tijd. De visitekaartjes heeft ze hierop aangepast, alles is één geheel.

Ewald Stout // Stout & Boele Consultancy
Previous
Next