EXTRA OPTIES

Kaarten versturen

Om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken bied ik extra opties aan voor de kaarten. Zo kan ik voor jullie (A) postzegels bestellen (met ontwerp), de (B) enveloppen vooruit opsturen en (C) adressen voor jullie printen. Wil je het helemaal uit handen geven? Ga dan voor de (D) verzendservice!

Postzegels

Maak jouw trouw/geboorte huisstijl helemaal af door postzegel met een bijpassend ontwerp.  De postzegels worden per 10 verkocht en zijn voor in Nederland. Voor internationale postzegels neem even contact op.

Enveloppen vooruit

Soms is het handig om de enveloppen al eerder in huis te hebben. Zo kan je bijvoorbeeld alle adressen al opschrijven en de postzegels plakken. Zo zijn jullie er helemaal klaar voor als de kaarten binnen komen!

Adressen geprint 

Adressen opschrijven kost veel tijd. Hebben jullie hier geen zin in? Laat het dan door Beetje liefde doen! Ik de adressen op de enveloppen printen of  stickers maken met alle adressen in een passend ontwerp. 

Verzendservice

Wil je dat ik alles uit handen neem? Dat kan! Ik zorg er dan voor dat alle kaarten op wens worden gemaakt, de postzegels en adressen op de enveloppen komen en dat alles netjes en op tijd op de post gaat!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Ben je op zoek naar nog een extra optie of heb je een vraag die je niet op deze pagina kon vinden op bij veelgestelde vragen? Neem dan even contact op. Ben je zo enthousiast geworden en wil je deze opties bestellen? Vraag dan nu snel een offerte aan!