Lidewij heeft voor onze zoon en dochter Sam onze geboortekaartjes gemaakt. Hierin was het super fijn schakelen, je stond en staat voor alles open, en kon ons hierin erg goed adviseren. Voor wat wij hadden bedacht had jij een mooie grafische en creatieve oplossing. Jouw vormgeving paste perfect bij onze ideeën! Bedankt voor het maken de meest waardevolste kaartjes

Eveline & Matthew

Verheul

Ik vond heel prettig om met Lidewij samen te werken. Ze had luisterde goed naar wat wou en kwam zelf met leuke ideeën. Ik ben nog steeds zo blij met het ontwerpen en de kaarten!

Maartje

Stout

Lidewij heeft een super toffe kaart voor ons gemaakt! Ze heeft leuke creatieve ideeën waardoor de kaart super orgineel en eigen is geworden. Ze zag snel in wat bij ons en bij de dag past! Zeker een aanrader om haar je trouw- en geboortekaarten te laten maken!!

Tirzanne & Daniël

huis in ’t veld

Ik vond de samenwerking helemaal goed. Ik gaf je wat richtlijnen en jij kon daar iets moois van maken. Je vroeg ook meteen terug of het het resultaat was dat ik voor ogen had. Zo konden we samen tot en prachtig product komen. Ik vond het eindproduct heel mooi! Ik had het zelf zo niet kunnen bedenken. De kwaliteit is goed en het ontwerp is prachtig!

Flore

Donker

Check Facebook en Instagram, daar staan nog meer reviews!