Lief dagboek, tijd voor nieuwe sokken…

Als ik heel eerlijk ben heb ik al ongeveer 1000 keer een dagboek willen proberen te beginnen door de jaren heen. Nog nooit is er eentje vol gekomen. Oeps. Maaaaaar dit dagboek is anders! Dit is ook een dagboek voor jou. Om jou een eerlijke kijk in mijn leven en onderneming te geven. En met eerlijk bedoel ik de goeie EN de slechte kanten.

Al een week dezelfde sokken aan
Want ik ben het zo zat dat we altijd alleen maar mooie plaatjes online zien hoe het is om een eigen bedrijf hebben. En laten we eerlijk zijn, het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Een eigen bedrijf heeft super veel mooie en leuke kanten, maar ook shittie kanten die weinig mensen durven te laten zien. Kanten waarbij je huilend op de grond zit of je telefoon uit het raam wil smijten. Kanten waarbij je dagen niet naar buiten komt en stiekem al een week dezelfde sokken aan hebt want die zijn zo lekker warm.

“Laten we eerlijk zijn, het is niet altijd rozengeur en maneschijn”

Ik wil je dus meenemen in een hele eerlijke kijk op het ondernemen. Want ik geloof dat die shittie kanten helemaal niet zo erg zijn als je ze samen kunt delen. En samen van kunt leren. En dat lijkt me vooral zo gaaf. Zodat jij je herkent in mijn verhalen en we samen kunnen lachen bij tegenslagen en daardoor weer bemoedigd door kunnen gaan.

Vorige week was ik aan het kletsen met Willemijn van Itsooak. Ze heeft haar eigen bedrijf in het maken van accessoires van oude stropdassen (hoe vet?!). We voelden ons allebei een beetje somber en toen vertelde ik heel eerlijk dat ik in de hele week maar 1 keer naar buiten was geweest. En dat was ook nog alleen maar om een zak chips te kopen. Fuck. Ik vond dit ZO beschamend om te zeggen want voelde me zo’n grote slappeling. Gelukkig herkende Willemijn zich hierin en konden we er samen enorm om lachen. Mennn, dit voelde me toch een partij HEERLIJK!

Zet je schrap!
Dus, laten we samen lachen om de leuke, grappige en shittie dingen van het (ondernemende) leven. Enne zet je maar schrap want ik maak een hele hoop beschamende dingen mee.

Tot volgende keer!

Beetje liefs,
Lidewij

Lief dagboek, tijd voor nieuwe sokken…

Recente Blogs

Deel dit bericht

Hi, ik ben Lidewij

En ik wil jou een tips, tricks en een beetje liefde, doorgeven zodat ook jij jouw droomklanten aantrekt! 

Volg Beetje liefde