Lief dagboek, ik leek wel een hond…

Lief dagboek,

De auto zat helemaal vol met kampeerspullen. Een grote tent, stoelen, tafels, een tas vol met jurkjes en bikini’s, een nog grotere tas met spelletjes, twee hangmatten en nog een heleboel andere vakantiespullen had Jeroen netjes in de auto gezet. Het paste precies, incl. de twee surfplanken bovenop. We reden van de camping af, weer terug naar ons kikkerlandje na drie weken zonnen en surfen aan de kust van Frankrijk.

Radiohead knalde door de boxen van de auto terwijl we onze reis terug begonnen. Opeens knipperde er een lichtje in de auto. Fuck. De deur zat niet goed dicht…

Jeroen zette de auto langs de kant en stapte uit om de deur goed dicht te doen. We wilde onze weg weer vervolgen want het was nog zeker twee dagen rijden. Jer gaf gas en keek me toen een beetje moeilijk aan. We zaten vast.

Overal zat zand
Blijkbaar zaten we in een soort zandbank en doordat de auto zo zwaar was met alle spullen kwamen we er gewoonweg niet meer uit. We leken wel een stelletje honden toen we probeerden al het zand weg te graven. Daarnaast leek het wel zo warm als in een sauna. Het zand zat echt overal en plakte aan onze huid. Maar ja, wat moesten we anders? Dus we streden door.

Toen kwam er een Franse jeep naar ons toe rijden met de vraag of wij hulp nodig hadden. Nou, ik kan je eerlijk vertellen, ik kon wel huilen. Na wat overleg trokken ze ons uit het zand met de Jeep en voordat we wisten zaten we weer gepakt en wel op de weg.

Jouw eindbestemming
Twee dagen later vertelde ik dit verhaal tegen een vriendin. Ze keek me aan en moest lachen, ze vond het een mooi verhaal over het leven. Soms heb je geen idee wat je aan doen bent en loop je maar te zwoegen omdat je voor je gevoel toch iets moet doen. Terwijl, als je even afstand neemt, rustig wordt en anderen je laat helpen, je zo weer op de goede weg naar jouw eindbestemming zit.

Heb jij het gevoel dat je maar wat loopt te doen met jouw huisstijl? Kom je er maar niet uit met je branding en loop je hierdoor gewoonweg klanten mis? Laat mij je dan uit het zand trekken. I’m here for you!

Beetje liefs,
Lidewij

Lief dagboek, ik leek wel een hond…

Recente Blogs

Deel dit bericht

Hi, ik ben Lidewij

En ik wil jou een tips, tricks en een beetje liefde, doorgeven zodat ook jij jouw droomklanten aantrekt! 

Volg Beetje liefde