Lief dagboek, volgende keer maar liegen?

Lief dagboek,

Ik heb een haat-liefde verhouding met de herfst. Ik ben geen fan van de kou en regen, maar wel van de cozy vibes en de warme sokken. Ik ben altijd een beetje sad als de blaadjes van de bomen vallen, maar ik vind niks lekkerder dan in de herfst door de bossen te lopen, alle blaadjes omhoog te schoppen en de herfstgeur diep in te ademen, om daarna met warme thee thuis onder een dekentje te zitten.

Officieel voorbij
Misschien heb ik ook wel moeite met de herfst, omdat de zomer dan ook echt officieel voorbij is. Geen korte jurkjes en blote voeten meer. Nope. De jassen worden weer van zolder gehaald en de slippers worden weer opgeborgen…

Zo’n verandering in de natuur doet mij elk jaar weer veel. Ik moet er steeds erg aan wennen, maar krijg er ook enorm veel energie en inspiratie van. Zo wilde ik dus weer eens gaan schilderen. Ik had de hele woonkamer omgebouwd en stond klaar in mijn oude schilderkleding en overal om mij heen lagen oude kranten, kwasten en tubes verf.

Shitshitshitsthit
Ik wilde de muziek aanzetten op mijn telefoon, want niks is lekkerder dan keihard meezingen met Racoon terwijl je aan het schilderen bent, en toen zag ik een appje: “Hi Lidewij, kom je nog naar de Zoom?” FUUUCCKKK. Helemaal vergeten dat ik een zoom had. Ik vloog als een raket naar mijn computer en zette zoom aan. Totaal vergeten dat ik in mijn oude verfkleding stond, mijn haar in grote knot bovenop mijn hoofd en de kamer achter mij nog een ergere rotzooi was dan die ene rommella die iedereen thuis stiekem heeft.

Maarja, het was nu al te laat, ik zat al in de meeting…

Het was even stil toen ik online kwam. Ik zag mezelf in het kleine beeldje onderin mijn computer. Voorzichtig zei ik hallo en excuseerde me dat ik te laat was terwijl mijn hoofd roder en roder werd.

Vonden ze het heel erg? Nee, niet echt. Blunders horen nou eenmaal bij het ondernemen als je het mij vraagt. Ze zorgen ervoor dat je het de volgende keer, als je weer in zo’n situatie komt, het weer anders aanpakt.

Maar goed, volgende keer misschien toch maar gewoon liegen dat mijn camera het niet doet..?

Lief dagboek, volgende keer maar liegen?

Recente Blogs

Deel dit bericht

Hi, ik ben Lidewij

En ik wil jou een tips, tricks en een beetje liefde, doorgeven zodat ook jij jouw droomklanten aantrekt! 

Volg Beetje liefde