OVER MIJ

Liefde verspreiden is mijn missie en hiervoor kom ik elke dag mijn bed uit. Het liefst vul ik mijn leven met dingen waar ik blij van word en waar ik helemaal achter sta. Werken met passie en enthousiasme is waar ik voor ga!

Hi, ik ben Lidewij en mijn missie is om meer liefde in de wereld te brengen.

Ik was nog maar net 16 jaar en daar lag ik dan, doodziek in een ziekenhuisbed. Niet kunnen bewegen van de pijn en moe van de afgelopen maanden vol onzekerheden en spanning. Ik had onverklaarbare buikpijn en niemand wist wat de oorzaak was.

Het was een mega onzekere en donkere tijd. Alles kwam naar boven; boosheid, twijfel, verdriet, angst. Maar ook liefde. Mèèènnnn wat was er een hoop liefde. Van kleine, simpele liefde zoals een kaart, een bezoekje, een kus tot overweldigende liefde: ouders die niet van mijn zijde weken.

In deze tijd heb ik iets kostbaars mogen leren. Iets wat is uitgegroeid tot mijn missie. Namelijk: hoe donker alles ook mag lijken, liefde kan licht brengen. Soms een klein flikkerend lichtje waar je je op moet focussen en soms warme, grote zonnestralen die je wel lijken te overstromen.

Als je het aan mij vraagt, is liefde het mooiste wat er is. Of nog beter: liefde is ALLES. Vier het daarom zo vaak als je kan! Vier dat jullie van elkaar houden, vier dat er een nieuw leven is geboren, vier dat je leeft! Leg de focus bij wat echt belangrijk is en wees zo een inspiratiebron voor anderen.

Waarom duurzaam?

Maar wat betekent liefde als de wereld langzaam vergaat? Ik word er zo verdrietig van dat bossen worden gekapt, rivieren worden vervuild en wij dat allemaal laten gebeuren. Daarom zijn alle producten van Beetje liefde 100% plasticvrij en zo duurzaam mogelijk. En daar ben ik mega trots op!

Mijn missie is om meer liefde de wereld in te brengen, misschien nu maar een beetje, maar samen met jou hopelijk steeds meer. 

Welkom bij Beetje liefde!

Vertel! Wie ben jij? Waarom ben je hier?

Heb jij liefde te vieren of sluit jouw missie goed aan bij de mijne? Vertel me jouw verhaal, misschien kunnen we wel samen liefde gaan verspreiden!