Ik ben lidewij

In mijn vrije tijd kan je me zien dansen door de woonkamer, pogingen zien doen om mijn planten levend te houden, met mijn bakkes in de zon zien zitten of cheesy romans zien lezen die zich eeuwen geleden afspeelden.

this or that?

Story time:

Met bibberende beentjes ging ik naar de KVK om mijn bedrijf Beetje liefde in te schrijven. Met een ondernemersplan van een miljoen pagina’s startte ik mijn bedrijf in duurzame trouw- en geboortekaartjes. Echt mega leuk, dacht ik, maar dat viel wel een beetje tegen. De markt was overvol aan bedrijven met kaartjes dus ik moest op een of andere manier gaan opvallen. 

Hier begon mijn liefde voor branding echt te groeien. Hoe zet jij je als bedrijf neer tussen alle andere? Waarom moeten ze bij jou komen? Hoe val je op, wat is mijn niche? Hoe spreek je de juiste doelgroep aan? Hoe ben ik nog uniek?

Na tientallen boeken, cursussen & coaching trajecten werd ik een echte expert in branding. Natuurlijk kwam mijn grote liefde voor vormgeving hier volledig tot zijn recht. Steeds meer mensen begonnen te vragen of ik hen ook wilde helpen met hun branding. Natuurlijk wilde ik dat! Dus in 2021 hakte ik de knoop door, sloeg ik het roer om en sprong in het diepe. Ik liet de kaartjes achter me om me volledig te focussen op branding en anderen hierbij helpen. Secretly I think this was my calling from the start…

Beetje liefde

1. Ik drink met koffie met… 

2. Wat is je perfecte vakantie?

3. Wat was je grootste avontuur? 

4. Wat doe je het liefste met vrienden? 

5. Waar mag je voor wakker gemaakt worden ‘s nachts? 

6. Wat is jouw allergrootste droom? 

feeling my vibe? let's connect!

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of wij een match zijn:

PSsssst! Meer weten over mij? Lees mijn dagboek!

“Lidewij luistert, denkt actief mee en gaat met passie en liefde aan de slag!”

SAAR KUNZ