Ik ben lidewij

In mijn vrije tijd kan je me zien dansen door de woonkamer, pogingen zien doen om mijn planten levend te houden, met mijn bakkes in de zon zien zitten of cheesy romans zien lezen die zich eeuwen geleden afspeelden.

this or that?

Story time:

Met bibberende beentjes ging ik naar de KVK om mijn bedrijf Beetje liefde in te schrijven. Met een ondernemersplan van een miljoen pagina’s startte ik mijn bedrijf in duurzame trouw- en geboortekaartjes. Echt mega leuk, dacht ik, maar dat viel wel een beetje tegen. De markt was overvol aan bedrijven met kaartjes dus ik moest op een of andere manier gaan opvallen. 

Zo begon mijn liefde voor branding echt te groeien. Hoe zet je je als uniek bedrijf neer tussen alle andere? Waarom moeten ze bij jou komen? Hoe val je op? Hoe spreek je de juiste doelgroep aan? Ik begon me er steeds meer in te verdiepen. Na tientallen boeken, cursussen & veel vallen en opstaan werd ik een echte expert in branding. Met als groot plusplunt dat ik als afgestudeerd vormgever de ideeën ook gelijk visueel kan maken. En dat viel op; steeds meer ondernemers begonnen te vragen of ik hen ook wilde helpen. Yes ofcourse, natuurlijk wil ik dat! Inmiddels heb ik de kaartjesbusiness volledig achter me gelaten en help nu ondernemers hun merk zo goed mogelijk neer te zetten. Kijk gerust eens op mijn portfolio. Secretly I think this was my calling from the start…

Beetje liefde

1. Ik drink met koffie met… 

2. Wat is je perfecte vakantie?

3. Wat was je grootste avontuur? 

4. Wat doe je het liefste met vrienden? 

5. Waar mag je voor wakker gemaakt worden ‘s nachts? 

6. Wat is jouw allergrootste droom? 

feeling my vibe? let's connect!

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of wij een match zijn: