Wij vonden het contact met Lidewij erg prettig! We hebben zelf wat ideeën aangedragen en zij wist er iets heel moois van te maken!  Wij waren erg blij met de trouwkaart en alles er om heen! De kaartjes, stickers en de liturgieën paste perfect bij elkaar. Het was echt wat bij ons paste!

Marjenne & Josia 

de Reuver

De samenwerking verliep heel soepel, er was goed contact en kleine dingen konden snel besproken worden. Ook was het prettig om elkaar een paar keer te zien zodat alle ideeën goed vergeleken konden worden. Lidewij kan goed meedenken in de mogelijkheden die er zijn, waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Denk bijvoorbeeld aan kleine visitekaartjes om je eigen huisstyle compleet te maken. Het eindproduct is prachtig! Net zoals de stickers, eigen logo, digitale uitnodiging, liturgie. Alles paste bij elkaar. Ook heeft Lidewij zorgvuldig alle details met ons doorgesproken zodat het voor ons perfect was. Lidewij heeft hiermee een mooi eigen ‘handschrift’ laten zien.

Ilse & Yehudi 

Meijer

Lidewij is professioneel, luisterde naar onze wensen en had zelf creatieve ideeën waardoor uiteindelijk de perfecte uitnodiging voor onze bruiloft ontstond. De kaart en tijdbalk voor de daggasten zijn op mooi dik, mat papier gedrukt en de kleuren waren prachtig helder. We hebben achteraf spijt dat we de liedboekjes van de kerkdienst op normaal papier hebben afgedrukt en niet hebben laten drukken.

Jojanneke & Niek

Muijs

Lidewij heeft een super toffe kaart voor ons gemaakt! Ze heeft leuke creatieve ideeën waardoor de kaart super orgineel en eigen is geworden. Ze zag snel in wat bij ons en bij de dag past! Zeker een aanrader om haar je trouw- en geboortekaarten te laten maken!!

Tirzanne & Daniël

huis in ’t veld

Check Facebook en Instagram, daar staan nog meer reviews!