Jojanneke & Niek
Jojanneke & NiekWhatsapp bericht
Lees verder
Lidewij is professioneel, luisterde naar onze wensen en had zelf creatieve ideeën waardoor uiteindelijk de perfecte uitnodiging voor onze bruiloft ontstond. De kaart en tijdbalk voor de daggasten zijn op mooi dik, mat papier gedrukt en de kleuren waren prachtig helder. We hebben achteraf spijt dat we de liedboekjes van de kerkdienst op normaal papier hebben afgedrukt en niet hebben laten drukken.
Marjenne & Josia de Reuver
Marjenne & Josia de Reuver@marjennedereuver
Lees verder
Wij vonden het contact met Lidewij erg prettig! We hebben zelf wat ideeën aangedragen en zij wist er iets heel moois van te maken! Wij waren erg blij met de trouwkaart en alles er om heen! De kaartjes, stickers en de liturgieën paste perfect bij elkaar. Het was echt wat bij ons paste!
Ilse & Yehudi Meijer
Ilse & Yehudi MeijerWhatsapp bericht
Lees verder
De samenwerking verliep heel soepel, er was goed contact en kleine dingen konden snel besproken worden. Ook was het prettig om elkaar een paar keer te zien zodat alle ideeën goed vergeleken konden worden. Lidewij kan goed meedenken in de mogelijkheden die er zijn, waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben.
Tirzanne & Daniël
Tirzanne & Daniël@tirzanne
Lees verder
Lidewij heeft een super toffe kaart voor ons gemaakt! Ze heeft leuke creatieve ideeën waardoor de kaart super orgineel en eigen is geworden. Ze zag snel in wat bij ons en bij de dag past! Zeker een aanrader om haar je trouw- en geboortekaarten te laten maken!!
Ilse Kleinsma
Ilse Kleinsma@ilse.meijer.klijnsma
Lees verder
Het eindproduct is prachtig! Net zoals de stickers, eigen logo, digitale uitnodiging, liturgie. Alles paste bij elkaar. Ook heeft Lidewij zorgvuldig alle details met ons doorgesproken zodat het voor ons perfect was. Lidewij heeft hiermee een mooi eigen ‘handschrift’ laten zien.
Previous
Next

Laat zelf een review achter!

Check Facebook en Instagram, daar staan nog meer reviews!