VEELGESTELDE VRAGEN

De verzendkosten per bestelling binnen Nederland zijn € 6,95.

Als je bestelling op voorraad is, doe ik deze binnen 2 werkdagen op de post. Bij een gepersonaliseerd ontwerp kan dit wat langer duren; meestal probeer ik het binnen 3 of 4 werkdagen op te sturen. Let op: gepersonaliseerd drukwerk wordt pas verzonden na ontvangen van de betaling.

Is er spoed bij de bestelling? Neem contact op, dan probeer ik iets te regelen!

Dat is helaas niet mogelijk, alle bestellingen worden verzonden per post.

Ja, dat kan! Ik pas altijd gratis de kleuren en teksten aan. Wil je meer veranderen in het ontwerp? Neem even contact op voor alle mogelijkheden.

Uiteraard kan ik een kaart op maat maken. Vraag dit aan via de offerte aanvraag en dan kunnen we vanuit daar alle opties en mogelijkheden bespreken.

Ja dat kan! Neem even contact op en vertel om welke collectie het gaat.

Ja, dat kan! Beetje liefde juicht dit toe: digitale kaarten versturen via mail en/of whatsapp is beter voor jouw portemonnee en het milieu! Als je dit graag wilt, geef het aan bij je offerte aanvraag in de opmerkingen.

Natuurlijk kan dit! Neem gerust contact op om een afspraak te maken. Let op: afspraken worden alleen in Woerden gehouden.

De minimale afname bij trouwkaarten en geboortekaartjes is 50 stuks.

De prijslijst kun je hier vinden. Niet gevonden wat je zocht? Vraag een offerte aan.

Totdat jullie akkoord hebben gegeven op het definitieve kaartje is er ruimte voor veranderingen. Als de ontwerpen al naar de drukker zijn, kun je helaas niets meer wijzigen.  

Als je na het ontvangen van de (digitale) proefdruk de kaart toch niet wilt bestellen, is dat geen probleem. Wel wordt er €25,- in rekening gebracht voor het ontwerp. Had je de kaarten al betaald? Dan stort ik het bedrag min €25,- binnen 14 dagen terug.  

Uiteraard kan dit! Geef het aan bij je offerte aanvraag. Zie de pagina extra opties voor extra informatie en de prijslijst voor de actuele prijzen.

Ja, natuurlijk kan ik ook al jouw kaarten op de post doen! Met mijn verzendservice maak ik alle kaarten helemaal naar wens klaar en stop ze in de envelop met een adres en postzegel. Wil je gebruik maken van deze service? Geef dit aan tijdens de bestelling of neem contact met me op. Zie de pagina extra opties voor extra informatie en bekijk de prijslijst voor de actuele prijzen.

Alle kaarten uit de collectie kunnen voor elke gelegenheid gratis worden aangepast of ik kan een unieke kaart op maat maken! Denk aan verjaardagen, jubileums of zelfs voor begrafenissen. De prijzen van de kaarten blijven hetzelfde. Neem voor meer informatie contact met me op.

Ja, dat kan! Om de ‘look’ helemaal af te maken, bied ik bijpassende postzegels aan. Deze kun je gewoon meestellen. Zie de pagina extra opties voor extra informatie. Speciale wensen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beetje liefde houdt van deze wereld en vindt duurzaamheid daarom heel belangrijk. Mijn drukwerk wordt daarom altijd digitaal gedrukt, dit zorgt voor veel minder afval en verspilling dan bij offsetdrukwerk. Ook bied ik digitale ontwerpen aan, zodat je iedereen via mail, social media of whatsapp kunt uitnodigen! Beter voor jouw portemonnee en ook zeker beter voor het milieu. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe milieuvriendelijke ideeën en ecologische producten.

Bij Beetje Liefde worden er drie soorten papier gebruikt: bio-, gerecycled- en kraftpapier. Voor deze papiersoorten is geen chloor of optische witmakers gebruikt. Ze zijn van afvalhout of zelfs landbouwafval gemaakt en hebben allemaal het FSC-keurmerk. De standaart enveloppen zijn van biologisch afbreekbaar kraftpapier.

Jazeker! Alle stickers zijn recyclebaar en van 100% recycled papier gemaakt. Ook zijn ze chloorvrij gebleekt en PVC-vrij. De lijm is milieuvriendelijk en op waterbasis.

Hou vooral social media goed in de gaten voor de nieuwste updates hierover of neem even contact met me op. Heb jij een geniaal idee of een suggestie? Stuur me een berichtje, dat vind ik superleuk. En alle kleine beetjes helpen voor een betere wereld voor ons allemaal. 

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op.