Waarom duurzaam? 
De wereld is ziek, en wij zijn de enige die haar kunnen beter maken.

Toen ik in Kaapstad werkte als grafisch vormgever zat ik midden in een grote droogde. Er kwam bijna geen water meer uit de kranen en je mocht nog maar twee keer per week vijf minuten douchen. Rivieren kwamen droog te staan en er groeide bijna niks meer op het land. Het enige wat we konden doen was ontzettend zuinig zijn met het water en wachten totdat het weer ging regenen.

Ik voelde me machteloos
Het was eng en ik voelde me ontzettend machteloos in die periode. Toen ik terugkwam in Nederland zag ik hoeveel keuze wij hadden voor duurzame opties. Opties waardoor we de aarde niet verder hoeven te beschadigen. Van je papier in de papierbak gooien tot geen plastic tasjes meer gebruiken. Misschien voelen ze als kleine stapjes, maar samen kunnen we kilometers afleggen. 

Laten we samen voor de aarde gaan zorgen en haar beter maken. Want ik geloof dat wij deze prachtige aarde kunnen redden. Jij toch ook?

Duurzame collectie

Alle producten van Beetje liefde zijn lief voor jou en de wereld.  Het  papier is bijvoorbeeld gemaakt van landbouwafval en er zijn geen schadelijk stoffen gebruikt om het papier wit te maken. Het touw is eco-friendly en fairtrade. En zelfs de inkt komt uit een ecotank! Het papier is 300 grams dik. Lekker stevig maar niet te zwaar om te versturen. Ook de enveloppen zijn van gerecycled kraft papier gemaakt.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op of bekijk de F.A.Q. wenskaarten!