BEETJE LIEFDE VOOR DE ZORG

Voor elke verkochte set kaarten geef ik een kaart aan iemand uit de zorg!

WAAROM WENSKAARTEN?

Een familielid van mij is al een poos heel erg ziek. Nu in deze tijd mag er ook niemand meer op visite komen. Het is hartverscheurend. En zij is niet de enige. Zoveel mensen in Nederland zijn nu alleen, daarom ben ik deze actie begonnen. Laten we allemaal kaartjes gaan versturen naar iedereen om ons heen die een beetje liefde kan gebruiken. Laten we liefde verspreiden!

BEETJE LIEFDE VOOR DE ZORG
Mijn dappere zusje & schoonzusje werken allebei in de zorg. Ik ben zo ontzettend trots op ze! Maar het is absoluut niet makkelijk en soms ook best wel eng. Zij waren echt mijn inspiratie om met deze actie te beginnen te gaan. We hebben namelijk bedacht om bij elke set gekochte kaarten een kaart aan iemand in de zorg te sturen. Doe je mee? 

Duurzame collectie

Alle producten van Beetje liefde zijn lief voor jou en de wereld. Het papier is bijvoorbeeld gemaakt van landbouwafval en er zijn geen schadelijk stoffen gebruikt om het papier wit te maken. Ook de enveloppen zijn van gerecycled kraft papier gemaakt. Het touw om mee in te pakken is eco-friendly en fairtrade. En zelfs de inkt komt uit een ecotank! 

Steun de zorg en verspreid een beetje liefde naar jouw dierbaren, koop nu deze duurzame wenskaarten!

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op of bekijk de F.A.Q.!

Volg Beetje liefde voor inspiratie, sneak previews en de laatste updates!