BLOG

blog-zerowaste

Zero waste producten

Stiekem was ik soms wel bang dat mensen me vinden zeuren over het milieu. Komt zij weer aan met haar duurzame gedoe. Maar langzamerhand kom ik erachter dat dat helemaal niet waar is. Iedereen vindt het juist super interessant en zou graag ook wat duurzamer willen leven, maar weet vaak gewoon niet waar je moet beginnen.

Bamboe rietjes
Als we nu eens elkaar inspireren? Bijvoorbeeld door duurzame cadeautjes te geven? Dan laten we elkaar zien hoe leuk en makkelijk is. Bijvoorbeeld de overstap naar metalen of bamboe rietjes. I love this one! Het is klein, niet al te duur en iedereen kan het gebruiken. Ideaal voor een cadeau dus!

Duurzaam zeepje
Het ruikt lekker, is 100% natuurlijk en ook nog eens supergoed voor jouw lichaam. Duurzame zeepjes! Inspireer je geliefden en laat ze ondertussen ook nog eens lekker ruiken.

Duurzame drinkfles
Een kleine overstap met een mega impact. Er worden nog steeds zoveel plastic flesjes gekocht, terwijl het nergens voor nodig is. Helemaal niet in Nederland omdat wij prima water kunnen drinken uit de kraan. Ga ‘single used plastic’ tegen en koop een toffe duurzame drinkfles.

Veel plezier met geven,
Lidewij